Det er ikke voldtægt, men et nyt ungdoms-

fænomen, der hedder spontan seksuel frigørelse, udtaler Stefan Slapgren.


Den svenske statsminister er blevet godt og grundigt træt af, at høre på Sverigefascisternes evindelige snak om, at Sverige nu er det land i verden, hvor der begås flest voldtægter.

Det er jo det rene vrøvl. Selvfølgelig er der ikke tale om voldtægter, men om en ny og spændende form for seksuel frigørelse.

Vores unge svenske piger er jo bare mere frigjorte, end de danske racister.

De har taget den nye form for spontan seksuel frigørelse til sig. Det burde de tykke danske grise også gøre, udtaler Stefan Slapgren.


Han flankeres af Miljöpartiets nye kulturminister Amanda Stram, der udtaler, at hun igen igen har investeret i en ny afrikansk hårpragt. "Og så insisterer jeg på, at jeg også fremadrettet, skal tages med i betragtning. Der må ikke diskrimineres"!

"Hvorfor er det igen Sverige, der er de progressive. Hvornår vågner Danmark op til den nye virkelighed", udtaler Skipperfissen, der har valgt at pifte sit navn lidt op.

Bossen Stine udtaler, at hun nok har fået for mange hedeture til at komme i betragtning.

"Det er den sædvanlige angst fra højrefløjen, der har sakket landet bagud. Havde befolkningen blot lyttet til mig, havde jeg også haft en chance" udtaler hun og græder.

 

Det er kun lykkedes at finde utilfredse kvinder i prostitutions-miljøet. Her udtaler Sonja Bagfra, at det er konkurrenceforvridende.

"Og hvis det skal være gratis, så må det være staten, der tager pungen frem".

Helle for mig glæder sig også til, at blive en del af den nye seksuelle frigørelse. Hun indrømmer blankt, at hun har fantaseret om, at blive elsket af mænge unge mænd på samme tid, siden hun var 7-8 år gammel.

 

"Og det er skam ikke kun mit nye ansigt, Red Barnet har investeret i", udtaler den tidligere statsminister fra klinikken Young Vagina i Klampenborg.

Hos de Radikale udtaler Muhammed Østergaard, at han bare er så glad for, at integrationen kører som Finn i Else. Det er jo det, jeg og det progressive Danmark, hele tiden har agiteret for!

 

Jeg har godt nok også bemærket, at de unge piger har fået lidt dårlig ånde, men det går fint med en Stimorol, udtaler han stolt og glad.