Den afroamerikaneren New Yorker, Lee Jackson, er glad for at både hans tip, og tip-tip oldemor jævnligt blev voldtaget af den hvide  plantageejer.


Hvis ikke mine formødre havde fået den hvide mands gener i sig, var jeg aldrig blevet en rig advokat i dag.

Det kan godt være at mine formødres offer var stort, men det er jo gået godt for hele min slægt i nyere tid.


Lee Jackson henviser til genforksningen, i sit mildt sagt ukonventionelle syn på afroamerikaneres succes i USA.


Forksningen er jo entydig på dette her område, og det nytter ikke noget at mine sorte landsmænd forkaster videnskaben. Ingen er tjent med en politisk vedtagelse af der ikke er forskel på racer.


Eneste aber dabei for Lee er, at det måske kunne være godt ham og hans familie endnu bedre, hvis plantageejerne havde været asiater. For asiatiske mænd er jo dem der i gennemsnit tjener mest i USA.

Men på den anden side tror jeg ikke, at vi var blevet til de smukke mennesker som vi er.  

Konfronteret med genforskningen udtaler en af de sidste indfødte afrikanere, talabambuk, at han gerne vil have fat i en hvd mands sæd så han selv kan befrugte en af sine koner med det.

Ellers kommer mine efterkommere jo aldrig ud af stedet. 


talabambuk

Han 

hvis han skulle være så heldig at blive mere end 20 år

Tidligere præsident 

Helle for mig glæder sig også til, at blive en del af den nye seksuelle frigørelse. Hun indrømmer blankt, at hun har fantaseret om, at blive elsket af mænge unge mænd på samme tid, siden hun var 7-8 år gammel.

 

"Og det er skam ikke kun mit nye ansigt, Red Barnet har investeret i", udtaler den tidligere statsminister fra klinikken Young Vagina i Klampenborg.

Hos de Radikale udtaler Muhammed Østergaard, at han bare er så glad for, at integrationen kører som Finn i Else. Det er jo det, jeg og det progressive Danmark, hele tiden har agiteret for!

 

Jeg har godt nok også bemærket, at de unge piger har fået lidt dårlig ånde, men det går fint med en Stimorol, udtaler han stolt og glad.